Spomladanska številka glasila “VOLČAN”

To pomlad boste vsa gospodinjstva v vasi prejela prvo številko lokalnega glasila. Naslov še ni čisto dorečen, ampak nekako se mi zdi, da je predlog “Volčan” med bolj sprejemljivimi.

Ponovno naprošam, vse ki bi želeli sodelovati pri oblikovanju našega glasila, mogoče zgolj z kako lepo fotografijo, nasvetom, pripombo, da nas kontaktirajte preko elektronskega naslova domen@volcjipotok.eu, ali nam pustite sporočilo preko naše fb-strani.

Glasilo bo v polni meri zaživelo samo v primeru, da nas bo pri oblikovanju sodelovalo čim več. Vljudno vabljeni!

Upamo, da bo glasilo lahko izšlo do 1.5., zato naprošam, vse ki bi radi karkoli objavili v glasilu, da nam to pošljete do 31.3. na domen@volcjipotok.eu.

Pri tem pa naprošam tudi vse podjetnike, gostince, obrtnike ali dobrotnike, kateri bi bili v zameno za objavo reklame v našem glasilu, spletni strani, fb-strani in po možnosti tudi pred Domom KS, pripravljeni prispevati kakšna sredstva, s katerimi bi omogočili bolj kvaliteten tisk in samo obliko glasila. Kdorkoli, bi rad sodeloval pri tem projektu naj me kontaktira na domen@volcjipotok.eu ali me pokliče na 031/267-158. Vsem se v imenu krajanov že vnaprej zahvaljujem.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja